مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن شناسنامه پدر. ندادن مدارک وراث دختر توسط فرزند ایشان. گواهی فوت فوت بدون تاریخ

باسلام خسته نباشید پدر بزرگ ما که متوفی وراث میباشد و دو عدد پسر و یک عدد دختر که یکنفرش زنده است و یکی از پسراش فوت و شناسنامه و مدارکش مفقود شده و خواهرش هم فوت شده مدارک دارد ولی تنه فرزندش جهت انحصار وراثت نمی دهد فقط توانستیم گواهی فوت بگیریم ولی مدارک شناسایی برای انحصار وراثت نیست و پدربزرگ ما نزدیک به 100سال در دریا غرق و هیچ مدارکی موجود نیست و تنه گواهی فوت ایشان گرفته شده ولی متاسفانه تاریخ فوتش در ثبت احوال درج نشده و تنها تاریخ تولد و ساکن ایشان هست و خودش پیدا نشده در دریا و تمام مدارکشان دست خودش بوده لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید ثبت احوال مراجعه کنید