مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

با سلام واحترام
همسرم ماشین که فقط وکالت تعویض پلاک از طرف صاحب قبلی ماشین به نامش خورده بود مستقیم در شماره گذاری به نام من کردن وهمه مدارک خودرو به نام بنده هستش وهمه مدارک دست خودشه و خود ماشین قایم کرده
من صورت جلسه کلانتری هم دارم
ایا میتونه رجوع هبه بزنه ؟؟؟
من چه اقدامی باید انجام بدم؟؟
با تجدید احترام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هبه نامه و یا دلیلی برای اثبات هبه وجود داشته باشد قابل رجوع است در غیر این صورت تنها با رضایت شما ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با شرایطی خاص رجوع از هبه ممکن است