مشاوره حقوقی رایگان - محکوم شدن ضرب و جرح و دیه

سلام. در صورتی که یک نفر محکوم ب ضرب و جرح بشه و دیه ازش بخوان اما پول دیه رو نداشته باشه دادگاه چه تصمیمی میگیره. ضامن هم کارمند بانک گذاشته واسه دادگاه. چطوری پول دیه رو ازش میگیرن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت دیه دهید تا قسط بندی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر متهم نداشته باشد باید بعد از اخطار اجرای احکام دادخواست اعسار بده و به صورت اقساطی پرداخت کند.
اگر دادخواست اعسار ندهد حساب ضامن مسدود می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
محکوم علیه باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا در صورت صدور
حکم اعسار ، مبلغ محکوم به اقساط گردد و