مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر و عدم اطلاع به پلیس

سلام. چند ماه پیش در یک بلوار خلوت با سرعت حدودا 50 کیلومتر در حال حرکت بودم، خودرویی (نیسان باری) کنار خیابان توقف کرده بود، عابری بدون نگاه کردن به چپ ( به اتوبوسی که در آن سمت بلوار، 30 متر جلوتر بود نگاه میکرد و قصد داشت سوارش شود) از جلوی نیسان پارک شده به داخل خیابان دوید، ترمز گرفتم اما متاسفانه خوردم بهش، حدودا 6 متر بعد از خطکشی عابر. اورژانس اومد معاینه ش کرد گفت کوفتگی داره و با استراحت خوب میشه. بعد، از هر دومون پرسید شکایت دارید؟ و وقتی گفتیم شکایت نداریم گفت پس به پلیس زنگ نزنید چون ماشین رو میخوابونن. من هم برایش اسنپ گرفتم و فرستادمش خونه شون. حتی پلاک رو هم بر نداشت. بعد چند روز خونوادش زنگ زدن و گفتن پاشو گچ گرفتیم و می‌خوایم شکایت کنیم و از این حرفا. حالا بعد چند ماه دوباره زنگ زدن میگن هزینه بیمارستان و پزشکی قانونی و دوتا وکیل و اخراج از کار و نمی‌دونم کلاسی که ثبت نام کرده و نتونسته بره و ... پرداخت کن که مبلغ بالایی میشه. حالا من چند تا سوال دارم که ممنون میشم پاسخ بدید.
1.آیا در این تصادف من مقصرم؟
2.اگر مقصر نیستم برای اثبات باید حتما فیلم دوربین باشه؟
3.اگر شکایت کنن بیمه خسارت رو میده؟(بعد از این چند ماه که گذشته)؟
4.اگر من مقصرم، شکایت کنن بهتره یا خودم یه مبلغی پرداخت کنم؟
5.اگر مقصر نیستم و شکایتشون به جایی نمی‌رسه، میتونم بگم این کارشون اخاذیه؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مقصر و میزان تقصیر توسط افسر راهنمایی مشخص خواهد شد

بله بیمه خودرو دیه ایشان را پرداخت خواهد کرد

بهتر است از طریق مراجع قانونی موضوع بررسی گردد