مشاوره حقوقی رایگان - تعییین مقصر تصادف

با سلام. دیروز ظهر در حال رانندگی با خوردو در لاین سرعت بودم که پس از مشاهده یک پیرزن که زنبیل به شانه داشت و از عرض خیابان عبور میکرد، سرعت خود را کم کردم و ایشان از جلوی ماشین من رد شدن. که در همین حین، خودرو عقبی اقدام به سبقت گرفتن از سمت راست خودرو بنده شد که در همین حین پیرزن خود را به عقب ماشین من زد و افتاد زمین. از وسط راه دنده عقب گرفتم و برگشتم ایشان را با ماشین خودم بردم بیمارستان و عکس از پاشون گرفتن و گفتن نگرانی نداره و چیزی نیست و مرخص شدن. در حالی که صورتجلسه تنظیم کرده اند و شکایت شده بر علیه بنده.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

متاسفانه باتوجه به مورد پیش آمده و عدم وجود شاهد و مدرک باید دیه ایشان را پرداخت کنید