مشاوره حقوقی رایگان - پناهندگی باعث می‌شود مستمری قطع بشه

بنده بازنشسته شدم 50سالمه بدلیل بی عدالتی که دارم و کسی جوابگوی این بی حرمتی نیستی و علنا مورد بی عدالتی و بی حرمتی دارم از طرف دادگاه محترم و در عمرم خلافی ندارم و نداشتم نه اعتراضی کردم و دارم و نه اغتشاش و اراذل و اوباش هستم چون پول مهاجرت ندارم می‌خواهم اعلام پناهندگی باشم دیگر مجبورا باید بی عدالتی و عدم رسیدگی را وکر کنم تا شاید پناهندگی باشم و با این شرایط که یک عمر کارگری کردم و حقوق مستمری میگیرم آیا اعلام پناهندگی کنم مستمری من قطع می‌شود؟

پاسخ ها :

قطع مستمری بازنشستگی در صورت پناهندگی قطع حقوق بازنشستگی پناهندگی