مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه فرزند

من صیغه بودم باردار شدم ولی از شوهرم جدا شدم بهش نگفتم باردارم چون نمی تونستم باهاش زندگی کنم صیغه نامه دست خودش شون بود که دیگه نمیدونم چیکار کردن بعد که بچه دنیا اومد گفتم به باباش گفتم ولی قبول نکرد شناسنامه بگیره الانم دخترم 2نیم هست که شناسنامه نداره چیکار کنم کمکم کنین کجا برم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.
باید دادخواست اثبات زوجیت بدهید سپس برای اخذ شناسنامه اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات زوجیت و الزام زوج به ثبت واقعه نکاح و الزام زوج به اخذ مدارک هویتی برای فرزند را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اثبات زوجیت و اثبات نسب و الزام به ثبت واقعه تولد را علیه همسرتان مطرح کنید