مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با سلام. بنده ضمانت وام شخصی به مبلغ 15 میلیون تومان را با چک 20 میلیونی بر عهده گرفتم. پس از یک سال و عدم پرداخت اقساط و اخطارهای پیاپی بانک بالاخره چکم برگشت خورد و مجبور شدم پرداخت کنم. با جمع بندی به این نتیجه رسیدم که حالا که قراره ماشینم رو بفروشم کل وام رو پرداخت کنم چون میدونستم وام گیرنده حاضر به پرداخت اقساط نیست و از طرفی شامل تخفیف هم میشم. الان ظاهرا هنوز مدت تعیین شده برای وام گیرنده برای پرداخت ماه به ماه تمام نشده. آیا میتونم کل مبلغی رو که پرداخت کردم شکایت بکنم یا اینکه فقط تا اینجای کار اقساط محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

شما مكلف به طرح دادخواست به ميزان پرداختي به بانك در حيطه زمانبندي پرداختها هستيد و نميتوانيد قبل از سررسيد به بانك مبالغي پرداخت كنيد