درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - تتو بدن و استخدام

سلام وقتتون بخیر من دانش آموز سال آخر تجربی ام قصد دارم روی قسمتی از بدنم تتو بزنم زیر ترقوه ام هست جایی ک اصلا دید نداره فقط داخل حمام قابل روییته می خواستم بدونم برای تحصیل ت دانشگاه پزشکی مشکل ساز میشه ؟ یا برای کار مشکلی در آینده پیش میاره ؟؟؟

پاسخ ها

حتما مشگل ساز خواهد بود هم استخدام هم یربازی و هم گواهی نامه
خیر مشکلی نیست
با درود نکن عزیزم نکن چنین با خودت البته نبینن مهم نیست با این موضوع اگر متوجه نشوند رد نمی‌شود...
با سلام در زمان تحصیل مشکلی پیش نمیاد در زمان استخدام یا اخذ مجوز اگر به هر دلیلی متوجه موضوع شوند برای شما مشکل پیش میاد. از طرفی ممکن است در زمان سربازی و... نیز برای شما مشکل پیش میاد. توجه داشته باشید در هر صورت شما بعداً از این کار خود پشیمان خواهید شد که ممکن است بعداً به دنبال پاک کردن آن با لیزر و... باشید . بنابراین بهتر است این کار را نکنید.
سلام یک توصیه بهتر است این عمل را به انجام نرسانید؛ چرا که تتو باعث مشکلاتی در آینده از لحاظ استخدامی ممکن است بشود و حتی مشکلات دیگر غیر از استخدام.
سلام اینکار را انجام ندهید چون احتمال مشکلساز بودن هست
باسلام بهتر است اقدام نکنید
مشکلی ندارد
سلام دوباره عنوان می‌شود که یک توصیه بهتر است این عمل را به انجام نرسانید؛ چرا که تتو باعث مشکلاتی در آینده از لحاظ استخدامی ممکن است بشود و حتی مشکلات دیگر غیر از استخدام.
اره نزنید زمان پذیرش شغلی کامل از شما تست و غیر گرفته میشه مشکل ساز میشه برات
اگر طبق قرارداد چنین چیزی توافق شود میتوانید درخواست کنید
خیر برای آینده تحصیلی شما مشکل ساز نمی شود
با سلام بهتر است از این کار خودداری نمایید امکان دارد در آینده با چالش مواجه شوید.
سلام قابل پیش بینی نیست
اگر شغل غیر دولتی باشد مشکلی نداره

سوالات مرتبط

وکلای متخصص