مشاوره حقوقی رایگان - معامله

با سلام به اساتید محترم
من چند روز پیش به یک شخصی وسیله ای به قیمت 9 میلیون فروختم و اون شخص از طریق تلفن برای من پول واریز کرد و رسید فرستاد من طی چند روز حساب بانکیم قفل شده بعد از تحقیقات فهمیدم اون شخص که برای من پول واریز کرده حساب یکی راه هک کرده و پول را به حساب من واریز کرد و حساب من مسدود شده میخواستم بدون برای من مشکلی ایجاد میشود

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

احتمالا در صورت شکایت ؛ شما نیز جهت تحقیقات به دادگاه فراخوانده میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید
و بعد پلیس فتا مراجعه نمایید