مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی در ملک استیجاری

سلام من یک مغازه ای اجاره کرده بودم که بعد از 6 ماه دستگاه من دچار حریق و آتش سوزی شد و کارشناس آتش نشانی تشخیص دادن که اتصالی برق در برد دستگاه موجب آتش سوزی شده و بیمه آتش سوزی هم نبودم و بیمه توانیر اداره برق قبول کردن و بیمه را میخوان در حد کم پرداخت کنن حالا مالک مغازه میگوید تمام پول بیمه را به ایشون بدم به علت خسارت رسیدن به مغازه...
من میتونم همون مبلغی که بیمه بابت خسارت وارده به مغازه را به ایشان بدم یا باید کل مبلغ بیمه را بدم به مالک بابت خسارت مغازه؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است
اگر تقصیری مرتکب نشده باشید مسولیتی متوجه شما نیست
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مقصر و میزان تقصیر
توسط کارشناس رسمی مشخص گردد

و اگر شما مقصر باشید مسئولیت خواهید داشت و اگر مقصر نباشید هیچ مسئولیتی نخواهید داشت
و