مشاوره حقوقی رایگان - وراث

با سلام بنده پیرو مذهب امام شافعی رضی الله عنه می باشم مادرم به رحمت خدا رفته و متاسفانه برادرانم و پدرم قبل از مادرم فوت شده اند سوال این است که چه کسانی وراث مادرم می باشند . بنده تنها دختر بازمانده مادرم می باشم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر تمام به ‌شما می‌رسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر و مادر اگر در قید حیات هستند
فرزندان و همسر مرحومه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قوانین مذهب خودتان عمل میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قانون ارث و احکام ارث برای همه مذاهب تقریباً یکی است و فرزندانی که در فوت در قید حیات بودند وراث محسوب می شوند