مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

با درود و عرض ادب
پدرم قبل از فوتش سه دنگ از یک واحد آپارتمان را به من صلح عمری کرد بطوری که اجازه فروش و نقل و انتقال آن را داشته باشم . و من به اعتبار این صلح نامه سند تک برگ 5 دانگی تهیه کردم به نام خودم ( البته 2 دانگ از سه دانگ سهم مادر که در این سند است به من فروخته شده و به نام شده است) یک ماه بعد از این صلح باقی وارثین سندی مبنی بر سند قدرالاسهم تنظیم کردند که بنده از آن بی اطلاع بودم حال که پدرم فوت کرده ، این صلح عمری که در دست من هست چگونه می شود؟ و این قدرالسهم تکلیفش چه می شود؟آیا آنها می توانند ادعای سهم کنند ؟ ضمن اینکه ندانسته ، دست نوشته ای را در حضور عمو و خواهرها و برادرانم در منزل امضا کردم که متن این قدر السهم داخلش ذکر شده بود. البته فقط بین خودمان و دست نویس بود ،قانونی نبود. لطفاً راهنمایی بفرمایید . با سپاس فراوان از همکاری شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است