مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب هیئت مدیره و مدیر

با سلام .در ساختمانی زندگی میکنم که جهت انتخاب هیئت مدیره و مدیر جدید مجمع عمومی تشکیل شد .در این مجمع از 59 مالک فقط تعداد حدودا 10 نفری شرکت کردند و یک نفر از مالکین حق رای از تعداد بالایی از مالکین را بهمراه داشتن و اظهار داشتن که این تعداد موافق ابقای مدیر هستند .مدیر قبلی در سمت خود باقی ماند و از بین آن چند نفر حاضر در جلسه هم هیئت مدیره انتخاب شد .سوال من این هست،که آیا این انتخاب مدیر و هیئت مدیره قانونی هست ؟ آیا یک نفر از مالکین می‌تواند نماینده ی تعداد بالایی از مالکین باشد و اینگونه نتیجه ی انتخابات را عوض کند؟درضمن لیست آن افرادی هم که نمایندگی به یک نفر دادند هم هیچ وقت مشخص نشد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما ، ظاهرا در تشکیل مجمع و رای گیری ، مقررات قانونی رعایت نشده است و