مشاوره حقوقی رایگان - هیئت مدیره ساختمان مجتمع مسکونی

سلام.یه فردی به صورت خودسر که خودش رو هیئت مدیره مجتمع کرده. در عرض یک هفته از ساکنین پول میخواد و یه همچین نامه ای نوشته و چسبونده به دیوار.که درصورت عدم مشارکت و تاخیر در پرداخت پول،ضمن ثبت بدهکاری در دفتر مجتمع،حق بهره برداری از پارکینگ هایی که به دوربین مجهز شدن رو ندارن. و فقط شماره پلاک هایی که مشارکت دارن برای اونا محفوظ میباشد.بدیهی است صورتجلسه مذکور با امضا و تایید ساکنین و هیئت مدیره در پارکینگ ها در صورت بروز هرگونه اختلاف به لحاظ قانونی قابل استناد بوده و مفاد آن تمدید میباشد.
حالا من میخوام ایرادهای این نامه رو بهم بگین.
این چند مورد رو هم برای شما بگم.1.بنده به عنوان یکی از ساکنین قدیمی این مجتمع معتقدم باید یه فرد دیگه ای هیئت مدیر بشه.2.هیچ جلسه ای برگزار نشده و نمیشه و معلوم نیست این صورتجلسه رو کی تنظیم کرده.3.من به عنوان ساکن نه چیزی رو تایید و نه امضا کردم.هیچ صحبتی با من نشده.4.در واقع ایشون مارو تهدید کرده که اگه پول ندیم پارکینگ مشاع رو برای ما میبنده و نمیزاره از اون استفاده کنیم.5این جمله آخرشم متوجه نشدم که گفته مفاد آن تمدید می باشد یعنی چی؟
اصلا این فرد حق داره همچین صحبت و قانونی وضع کنه یا نه...راه حل مقابله قانونی و منطقی با این فرد چیه؟ببخشید عرایضم زیاد شد.ممنون میشم یک تاکتیکی یه راهی برای ما بذارید تا جلوی این فرد رو بگیریم.ایرادهای نامه اش رو هم بگین ممنون میشم.سپاس فراوان،از شما دوستان و وکلای گرانقدر.ممنون از وقتی که در اختیار ما میذارید.متشکرم

پاسخ ها :

انتخاب هیئت مدیره ساختمان هیئت مدیره ساختمان ساختمان