مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال در تامین خواسته مهریه

باسلام . اینجانب دادخواست مطالبه مهریه دادم و تامین خواسته. همسرم مالی بنامش نمیزند اما استطاعت مالی برای پرداخت دارد. ملک و خودرو و حساب بانکی وی بنام مادر و خواهرش است‌. اتومبیل گران قیمتی نیز بنام فرزند 8 سالمان تعویض پلاک کرده. چطور میتوانم ثابت کنم که خودرو متعلق به همسرم میباشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بستگی به تاریخ ان دارد ...بهتر است وکیل بگیرید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید بتونید دلیل محکمه پسند ارایه بدید و بتونید دارا بودن او را ثابت نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام چون هیچ اموالی بنام ایشان نیست و پرینت بانکی هم به شماره حساب وبنام خودش ثبت نیست متاسفانه پرداخت یکجای مهریه انجام پذیر نیست وبنحوتقسیط قابل وصول است ولی تعدیل از ایشان پذیرفته نمیشود توصیه میشود وکیلی آگاه و مسلط به کار حقوقی به دادگاه معرفی کنید