مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سکه امانت با داشتن رسید دستی

سلام و عرض ادب
مادرم تعداد 2 سکه طلا به شخصی داد ، ایشان مشکلی داشتند و سکه ها را از روی دلسوزی به ایشان داد اما رسید امانت دستی دریافت کردیم، متن رسید به این شرح است:
بدینوسیله گواهی و تایید میگردد اینجانب آقای فلانی تعداد دوقطعه سکه طلای تمام طرح امامی در تاریخ 5 فروردین ماه 1402 از خانم ( نام مادرم) بصورت امانت دریافت نمودم.
رسید را من با دستخط خودم برای مادرم نوشتم و اون آقا انتهای متن رو امضا و اثر انگشت زد .
بصورت زبانی و شفاهی قرار بود سکه ها را تا تیرماه پس بدهد ، متاسفانه گویا قصد پس دادن سکه ها را ندارد.
فقط همین رسید را از ایشان داریم، بدون شاهد.
آیا همین رسید برای ارائه به دادگاه کافیست؟ و چطور می‌توانیم سکه ها را پس بگیریم.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد سکه طلا( طلاجات) بدهد.با شهادت شهود باشد بهتر است چون متن را شما نوشتید نه خود فرد.درست این بود که متن اقرارنامه را فرد خودش بنویسد و امضا کند و انگشت بزند با تاریخ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

و بعد دادخواست استرداد مال مورد امانت را اقامه نمایید و نتیجه خواهید گرفت