مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات پارکینگ

سلام و ارز ادب خدمت شما عزیزان،
من در یک آپارتمان 4 واحدی هستم که 2 واحد از آنها پارکینگ دارند و 2 واحد دیگر پارکینگ ندارند و من پارکینگ ندارم، و یکی از واحدها که حق یک پارکینگ داره، 2تا ماشین و 2 تا موتور در پارکینگ میزاره، وقتی من اعتراض کردم، به من گفت،(( من با واحد دیگر پارکینگ دار هماهنگ هستم
و به شما ربطی نداره، چون شما حق پارکینگ نداری،)) آیا من میتونم به تنهایی از تصرف مشاعات پارکینگ شکایت کنم و خسارت بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما میتوانید شکایت نمایید

طبق قانون امکان پارک فقط یک خودرو در پارکینگ وجود خواهد داشت