مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقت بخیر من به یه نفری مبلغ 500میلیون دستی دادم وشاهد عینی داشتم ولی الان اون نفر که پول بهش دادم زد زیرش که تو هیچ پولی بهم ندادی حالا گفتم اگه یه متن تو برگه بنویسیم و نفری که پولمو خورده فقط اثر انگشت بزنه که به عنوان از من پول برده کافی هست و البته شاهد هم هست

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر به هیچ وجه کافی نیست باید دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد که این از وظایف وکیل است که مدارک را بررسی و بر اساس همان طرح دعوی کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است نوشته امضاء شود.
اگر صرفا اثر انگشت باشد ممکن است که دادگاه ادعای شما را نپذیرد.