مشاوره حقوقی رایگان - اقرار در دادگاه نسبت به اصل صلح نامه

اینجانب سال 98نسبت به سهم وارث مرحوم پدرم دادخواست دادم که مشخص شود زمین ها ی که داشتیم کی فروخته بعد از رای بدوی به تجدیدنظر میبایست معترض به فروش زمین ها شوم که حدوداً چندتای ابطال کردم و حتی خلع ید واجرت مثل راگرفتم که الان چندتای دیگه دادخواست دادم که یکی از عموهام که قبلاً اولین نفر بود داخل اولین جلسه رسیدگی اصل صلح نامه را تأیید کرد الان که به ضررش است میگه من صلح نامه را قبول ندارم و اصلش را بیار چون مدرک کلی است میترسم که هرلحضه پاره اش کنند مگه اقرار ادله اثبات دعوی نیست الان که انکار وتردید کرده ابطال دادخواست منو داده قاضی خواهشاً جواب بدید ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما از اول باید وکیل داشته باشید چون تخصصی در این زمینه ندارید و بهتر نیست که کار را به کاردان بسپارید ؟؟؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
با توجه به اظهارات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و قرارداد و دادنامه صادره میباشد