مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی اب بسیار قدیمی

با سلام جوی ابی که حدودا 9 کیلو متر طول دارد و چهل ساله که ببا ساختن خانه در مسیر جوی باعث خشک شدن بیشتر جوب شدن این جوی حد فاصل مرزی 3 دهستان با شهر است و در قدیم 2متر بستر و از هر طرف 4متر حریم گل انداز دارد در طول مسیر در سال 61 چاههایی حفر شده که شرکا از جوی قدیمی استفاده میکنن ایا این جوی ب کشاورزان تعلق دارد یا ب امور اب و ایا مردمی که در دست بالا قرار دارن میتوانن تصرفش کنن روستاهای بالا دستی منظورمه ممنون از جواب شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مسیر جوی آب مجری عمومی محسوب می شود مالکین اراضی پایین دست نسبت به آن مالکیت حق مجری دارند و بالایها نمیتونن مسدود کنند اگر این کار را بکنند مرتکب جرم شدند