مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج

سلام وقت بخیر
میخواهم با فردی ازدواج کنم که از بچگی شناسنامه نداشته به دلیل مشکلات پدرش
اما حالا به دلیل ازدواج درخواست شناسنامه کرده و همه کارهای مربوطه برای دریافت را انجام داده اما مشخص نیست که چه موقع شناسنامه به دستش برسد
آیا میتوان با اجازه دادگاه و داشتن نامه ای از دادگاه ثبت محضری شد؟؟
چگونه میتوانیم ثبت محضری بشویم ک زمانی نبرد

پاسخ ها :

ثبت ازدواج بدون شناسنامه شناسنامه برای ثبت ازدواج ثبت ازدواج شناسنامه ازدواج ثبت احوال