مشاوره حقوقی رایگان - واریز نشدن یارانه

سلام وقت بخیر بنده الان چهار ماه است که یارانه ام را از همسرم که در حال طلاق هستیم جدا کردم ولی به حسابم واریز نمیشودمیتونید راهنمایی کنید که چه کنم؟! و همچنین الان هفت ماه است با فرزندم در خانه پدری زندگی میکنم آیا میتوانم یارانه فرزندم را قبل از طلاق جدا کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای یارانه خودت باید به کافی نت یا پیشخوان دولت مراجعه کنید ولی یارانه فرزند خیر چون نفقه وی بر عهده پدر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از فرمانداری واحد هدفمندی یارانه ها پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یارانه فرزند خیر چون نفقه وی بر عهده پدر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق سازمان هدفمندی یارانه ها پیگیری نمایید