مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز شفته به زمین مجاور

با سلام بنده سوال را از طرف ساکنین یک مجتمع مسکونی مطرح می کنم
مالکین واحدهای یک مجتمع مسکونی به مدت چند سال در این مجموعه ساکن هستیم، اخیرا مالک زمین مجاور اقدام به خاک برداری نموده و متوجه شده که مقداری از شفته زیر فنداسیون مجتمع ما، وارد زمین ایشان شده و برای ادامه عملیات خاک برداری باید بخشی از شفته که وارد زمین ایشان شده جمع آوری شود
ایشان مدعی دریافت خسارت و هزینه مربوط به کندن شفته (کارگر و پیکور) هستند
آیا مالکین فعلی در این رابطه متعهد هستند؟ و بایستی هزینه را بپردازند یا مالکین قبلی مجتمع که اقدام به ساخت کردند؟ با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اخذ خسارت مستلزم رسیدگی قضایی است میتونید تامین دلیل شود سپس دادخ است خسارت مطرح شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
این کار باید با اجازه شهرداری انجام شود

و سازنده و مهندس ناظر مسئولیت خواهد داشت