مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب و برگشت طفل از فرزند خواندگی

درود.در تاریخ 3/17 ازمایش دی ان (اثبات نسب )برای برگشت دختر ده ماهه ام از فرزند خواندگی دادم و گفته شد جواب را به دادگاه میدهیم و تاریخ 3/28 ابلاغیه ای از دادگاه امد که ظرف 7 روز مراجعه برای دیدن نظریه کارشناس برای مثبت یا منفی بودن جواب ازمایش
که پس از رجوع گفته شد چرا حالا اومدید پیوست ابلاغیه ببینید که اصلا پیوستی نداشت الان 9روز از تاریخ ابلاغ گذشته و هیچ نامه ای از طرف دادگاه نیامده ما باید چیکار کنیم
ایا هنوز پزشکی قانونی جواب برای دادگاه نداده ؟ یا دادگاه به ما جواب نمیدهد ؟ ایا دادگاه میتواند با دانستن جواب ازمایش ابلاغیه به ما ندهد
لطفا کمکم کنید. سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

سلام و احترام
حضوری به شعبه مراجعه و به دفتر شعبه عرض کنید که نظریه کارشناس(پزشکی قانونی) را به صورت حضوری به شما ابلاغ کنند. اگر قبول نکردند با قاضی شعبه صحبت کنید. قبل از مراجهپعه نوبت الکترونیکی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید حضورا موضوع را از طریق شعبه پیگیری کنید