مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید این اخر دادنامه اومده چرا بعد این برام پیام از دادگاه نمیاد بخاطر معاینه مجدده؟

در حق شاکی می باشد و متقابالاً نیز شاکی با تنظیم این صورتجلسه رضایت و گذشت منجز خود را نسبت به راننده مقصر
به شرط پرداخت دیه اعلام و مقرر گردید در صورت عدم پرداخت دیه از سوی بیمه مربوطه با درخواست شاکی پرونده
جهت تعقیب عملیات اجرائی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان خرمدره ارسال می گردد . مفاد سازش برای طرفین
قرائت و اعلام داشتند مطلع شده و اعتراضی نداریم . مقرر است پرونده از آمار کسر و مختومه گردد.