مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام. رسید عادی بابت طلبی که داشتم از طرف حساب تونستم بعد دوسال بگیرم و اینکه کاتب خودم بودم و ایشان دو عدد امضای دقیق و اثر انگشت زدن انتهای برگه دقیقا جایی که چیزی اضاف نشه بعد و جدای این امضا و انگشت برای محکم کاری خواستم ازشون که با دست خط خودشون متن و نوشته و اظهارات فوقا تایید کنن و این دو خطم نوشتن تو برگه. سوالم این هست که الان ما اظهارنامه دادیم بهشون برا کسب تکلیف ایشون کلا در جواب منکر بدهی شدن و ذکر کردن که برگه ها را سفید امضا داده .. با وجود تاییدیه متن به دست خودشون این ادعاشون وارد هست یا اینکه پای کارشناس بخاد بیاد وسط؟؟؟

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر احتمالا برای اثبات اصالت دست خط و بعد از آن تقدم یا الحاق امضا و نوشته ها نظر کارشناس اخذ گردد‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اوراق سفید امضا باشد توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد