مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام
خانم مجرد 47 ساله هستم . از سال 94 بیماری خاص ( ام اس ) دارم و و با سوابق کاری 14 سال مشغول به کار هستم. و آیا امکان بازنشستگی برای من با این شرایط امکان پذیر هست ؟
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود درخواستتان اعلام ودر کمیسیون مطرح میگردد معمولا با14 سال با بازنشستگی موافقت نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با آرزوی سلامتی برای شما

با سلام در این خصوص می‌بایست درخواست بدهید تا کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار بدهد ضمناً از طریق دیوان نیز می‌توانید اقدام کنید