مشاوره حقوقی رایگان - ایا با صادر شدن قرار موقوفی پرونده بسته میشود

سلام زمینی دارم که 10سال پیش تصرف شده باوجودجعلیاتی که درپرونده موجوده متاسفانه بازپرس درروند رسیدگی کوتاهی کرده درسال401جلب به دادرسی صادرکردوسال 402کیفرخواست صادرکردوبعداز اینکه به دادستان کل شکایت کردم الان قرار موقوفی صادرشده ایا پرونده بدون رسیدگی بسته میشه وحق من پایمال میشه چه کارمیتونم بکنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دعوای حقوقی مطرح کنید.