مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی

سلام
اگه حساب بانکی باز کنیم و کسی بخواد رو اون حساب وام بگیره درصورتی که وکالت بهش دادیم ایا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟
یا تمام مسئولیت های وام و...با همونه ک وکالت بهش داده شده؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، بستگی به حدود اختیارات وکالتنامه داره، هرچند که اقدامات وکیل به قایم مقامی موکل بوده و با حصول شرایطی ممکن است تبعات تعهدات مالی وکیل متوجه موکل او گردد. در کل پاسخ دقیق تر نیازمند اخذ توضیحات مفصل تری خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
تمام مسئولیت با شما است و بانک اگر اقساط وام پرداخت نشه علیه شما اقدام خواهد کرد
و برای وکیل مشکل خواصی پیش نمیاد.