مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

باسلام خسته نباشید وقت شما بخیر
من دختری 21ساله هستم به علت مشکل مالی و هدف مستقل شدن در سایت های کاریابی دنبال کار میگشتم،ک با یه آگهی ک واسه ارز دیجیتال بود بر‌ خوردم و پیام دادم و طرف بمن گفتن کار ما راجب ارز دیجیتال هست ک ما مبالغی رو به حساب شما واریز میکنیم و شمابعد از احراز هویت در سایت صرافی ... و تعهد(نوشته دستی)ک شامل عکس کارت ملیم و کارت بانکیم بود،شروع به کار میکنیم و با مبالغی ک براتون واریز میکنم شما در سایت ارز (تتر) میخرید وبمن تحویل میدید و 5درصد اون مبالغ هم برای حقوق شماست و شما بعد از کسر حقوق خود ارز برای ما میخرید،من هم ک دنبال کار بودم وروحمم خبر نداشت با اشتیاق شروع به کار کردم وبرای ایشون ارز میخریدم و تحویل میدادم تا اینک بعد دوسه روز از بانک حساب خودم بهم زنگ زدن و باهام صحبت کردن و بهم گفتن طرف هکر بوده و این مبالغ رو ازحساب دیگران برمیداشته و به حساب شما واریز میکرده ک شما براشون ارز بخری و …خلاصه حساب من مسدود شد،و گفتن چن روز دیگ از پلیس فتا زنگ میزنن ک مراجعه کنید اونجا،حالا من خعلیی میترسم واسترس دارم اخه فقد من دنبال کار بودم و یه شغلی،حالا الان من باید چیکار کنم؟خودمم مورد فریب قرار گرفتم.
اخه من تابحال همچین اتفاقی برام نیفتاده بود و اینک آیا ممکنه مشکل حل نشدنی برامن بشه؟ک آیا من باید این مبالغ رو به مالباخته ها برگردونم و اینک آیا یه موقع من باید برم زندان؟؟
ممنون میشم زودتر پاسخ من رو بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از نامبرده به عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
و شما مسئولیت پرداخت وجه خواهید داشت
و