مشاوره حقوقی رایگان - تهدید کردن ب بی ابرویی

ببخشید من با یه اقا ک روحانی هم بودن مشاوره برا بهتر شدن رابطه و اوضاع زندگی مشترکم با شوهرم کمک خواستم ولی متاسفانه ایشون کم کم از من سو استفاده کردن چون از وضع زندگیم با شوهر خبر دار شد منو نسبت ب شوهرم بدبین کرد و دروغ گفت کم کم عکس ازم خواست با شوهر ارتباط گرفت و نفوذ کرد ب زندگیمون بعدش چن بار ازم رابطه خاست منومجبور کرد و تهدید کرد منم از ترس اینکه ب بابا و شوهرم میگه با گریه بش تن دادم
الانم میگه یا باید تا اخر عمرت در کنار شوهرت با من باشی یا گوه میکنم تو زندگی خودت و خودم و بی ابرویی
چکار کنم ک شوهرم نفهمه و اون ب سزای عملش برسه و شرش از زندگیم کم بشه
چون تهدید کرده کوچکترین بی ابرویی براش پیش بیاد منم بی ابرو میکنه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ادعای شما قابل پذیرش نمی باشد.
رابطه خود را پایان دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان شخص در دادسرای ویژه روحانیت تحت عنوان سو استفاده جنسی و تجاوز به عنف و مزاحمت برای نوامیس و تهدید علیه افشای اسرار خانوادگی شکایت کنید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

باید ازشون شکایت کنید اما اثبات تجاوز چون چندین بار این عمل انجام شده کمی سخته واحتما خودتتون هم به جدم رنای محصنه مجازات میشین

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام میتوانید شکایت کنید ولی اینکه همسرتون اطلاع پیدا نکنند بعیده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه روحانیت پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کنید ولی اینکه همسرتون اطلاع پیدا نکنند بعیداست