مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای دادگستری...بنده در سال 1390 یک کامیون خریدم که در دفتر اسناد رسمی وکالت تام گرفتم و 20 روز بعد به تعويض پلاک مراجعه نمودم که دیدم خودرو 5روز قبل یعنی بعد از 15روز از خرید من توقیف شده و بنده به فروشنده مراجعه‌ نمودم ولي متاسفانه ایشان را پیدا نکردم وتا سال 1401 به دادگاه مراجعه میکردم اما هنوز رفع توقیف نمیشد که یک نفر راهنمایی کرد که اعتراض ثالث بزنم وبعد از اعتراض بنده و ارائه‌ مدارک به دادگاه طرفهای خوانده شده نیومدند و قاضی محترم حکم رفع توقیف خودرو را صادر کرد ولی بنده به اجرائیات ترخیص خودرو مراجعه کردم که دیدم دوباره یک شاکی از پلاک از قائم شهر ماشین را توقیف کرده که بنده با ارائه اسناد به دادگاه قائم شهر اعتراض ثالث زدم اما قاضی دادگاه اعتراض مرا بی اساس خوانده و حکم توقیف خودرو را صادر کردند که بنده اعتراض کردم اما هنوز دادگاه تجدید نظر هنوز برقرار نشده ماشین را توقیف کردند و در ضمن فروشنده خودرو لایحه داده و اقرار کرده که ماشین را طبق اسناد فروخته ووکیل شاکی فقط به این بسنده کرده که چرا خودرو یک سال وسط این سالها به نام فروشنده ثبت شده در حالی که من خودم بیمه کردم اما چون حضوری نرفته بودم و فقط کارت ماشین داده بودم نام فروشنده ماشین را زده بود از شما درخواست راهنمایی داشته وتقاضا دارم مرا یاری کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اگر دادخواست به صورت صحیح اقامه شده باشد باید خودرو رفع توقیف گردد

جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید دادنامه صادره مطالعه گردد