مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مدرک تحصیلی

با سلام
دیروز تمام حسابامو مسدود کردند به خاطر بدهی مالیاتی بعد متوجه شدم بدهی برای سالهای 99 به بعد و متعلق به شرکتی هست که من مدرکمو از سال 97 تا 98 بهشون اجاره داده بودم. الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارایه مدارک اعتراض کنید تا در هیات بررسی مجدد شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما اشتباه کردید
طبق قانون شما در مقابل اداره دارایی در مورد بدهی مالیاتی و بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی مسئولیت خواهید داشت

شما باید ابتدا به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید منتظر تهدیدات و آسیب‌های بعدی باشید اجاره مدرک پر اسیب است