مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

باسلام بنده زنی 37ساله هستم که تنها5عددسکه مهریه بنده است اکنون بعداز چندین مرتبه برای درخواست مهریه که اقدام نموده امودرزمانی که اقدام کردم هرسکه ده میلیون وخورده ای بود که همسرم ازپرداخت ان استنکاف ورزیده واکنون بعداز دومرحله که اخرین مرحله حکم دادگاه تجدید نظر بود که زوج محکوم به پرداخت 1عددپیش پرداخت وهرده ماه یک عدد سکه ورای درهمان دادگاه به قطیعت رسید زوج نه تنها از پرداخت 1عددپیش پرداخت خودداری نموده بلکه درخواست تعدیلدمهریه داده که دردادگاه رسیدگی هیچ گونه تغییری درامرارومعاش زوج نشده بلکه دادگاه پیش پرداخت راحذف وهر10ماه یک عددرابه15 ماه یک عددتغییر داده که به ضرربنده شده آیا چنین حکمی درست است

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام شماهم حق اعتراض ودفاع نسبت به دعوای طرف مقابل رو داشتید وحتی میتونید طبق تورم وشرایط وی تعدیل یاافزایش مهریه رو تقاضاکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید ا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید حکم جلب بگیرید و زوج را جلب کنید.