مشاوره حقوقی رایگان - سلام پنجره همسایه ما به حیاط وخانه ما مشرف است آیا می‌توانیم دیوار حیاط را بلند تر کنیم ممنونم

همسایه خانه ما به حیاط و داخل خانه مشرف است و زمانی که داخل حیاط نشسته و صحبت میکنیم هی متذکر می‌شود که ساکت باشیم آیا می‌توانیم دیوار حیاط را بلندتر کنیم که هم مشرف نباشد هم راحت باشیم
ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است باید مجوزات لازم را اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مشترک نیست و سبب مزاحمت نمیشود بله