مشاوره حقوقی رایگان - دیه

پدر من در یک درگیری عمدی درسال 1400 دچار شکستگی استخوان بینی شده است .
که مبلغ دیه ایشان ده درصد دیه کامل می‌باشد
پس از قبول اعسار متهم دیه اقساطی شد .
و محکوم به پرداخت نصف دیه بعنوان پیش پرداخت و مابقی ماهانه در اقساط 4 میلیونی می‌باشد با توجه به اینکه زمان پرداخت دیه در سال 1402 می‌باشد دیه کامل 900 میلیون است که ده درصد 90 میلیون است
یعنی متهم باید 45 میلیون بعنوان پیش پرداخت و مابقی ماهانه اقساط 4 میلیونی پرداخت کند
اما متهم در زمان پرداخت دیه پیش پرداخت رو 19 میلیون واریز کرده امکان اشتباه در محاسبه دیه در اجرای احکام وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون پرداخت دیه باید به صورت یوم الادا باشد مگر در موارد خاص
باید دادنامه صادره بررسی گردد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به شعبه اجرای احکام مراجعه شود درخواست مطالعه و مجددا محاسبه بشود دیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اجرای احکام شعبه مراجعه کنید و در خواست بررسی جدید داشته باشید