مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن راجب بدهی نداشته و...

با سلام وقت بخیر
در سال 99 و1400 در زمان اوج کرونا که پچل نقد کسی قبول نمیکرد من به یه شخصی که همکارمون بود پول نقد رو دادم و اون فردا همون مبلغ رو زد به کارتم .الان بعد دو سال امده میگه بنا به فیش بانکی ای که دارم من اون پول رو به شما قرض دادم .و تهدید میکنه که میام در خونتون و..و ادم میفرسته که پولو بگیره ازم و...
ایا میتونه منو توی دادگاه محکوم کنه یا علیهم رای صادر کنه . و اینم بگم من نه مدرکی دارم که پول نقد دادم بهش نه چیزی ‌‌.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .او می تواند وشما باید ثابت کنید قبلا به ایشان پول نقد داده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با پرینت بانکی می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد و دادگاه طبق پرینت بانکی حکم محکومیت صادر می کند
مگر اینکه شما ثابت کنید که نامبرده قرض خود را پرداخت کرده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید اثبات کند
شما نیز میتوانید دفاع کنید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام احتمال محکومیت شما وجود دارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،
با توجه به مطلبی که شما توضیح دادید، اگر شما مدارکی مانند قرارداد یا رسید برای تأیید دادن این موضوع ندارید، به طور قطعی نمی‌توانید از شما خواست که به او پول بدهید. در واقع، اگر شما به او پول داده‌اید و مدارکی برای این کار ندارید، او نمی‌تواند شما را به دادگاه ببرد یا علیه شما رای صادر کند.

اما بهتر است در این موقعیت، شما با این فرد به گفتگو بنشینید و سعی کنید که با او صمیمانه به مسأله بپردازید. در این گفتگو، می‌توانید برای او توضیح دهید که شما به او پول داده‌اید و از او بخواهید تا مدارکی که او دارد را به شما ارائه کند تا بتوانید به درستی موضوع را بررسی کنید. همچنین، می‌توانید با وکیل خود مشورت کنید و در صورت لزوم، از طریق دادگاه، به دنبال راهکار مناسب برای حل این موضوع باشید.

در کل، بهتر است این موضوع را به صورت آرام و با توجه به قوانین و مقررات مربوطه حل کنید. همچنین، بهتر است برای جلوگیری از اینگونه موارد، از ارائه پول نقد به دیگران بدون مدرک و مستندات معتبر پرهیز کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر تهدید تان‌ می‌کند بهتر است تحت عنوان تهدید و ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت نمایید اما در صورت شکایت از سوی ایشان متاسفانه احتمال محکومیت وجود دارد اما شما نیز می‌توانید از خودتان دفاع نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان باید قرض بودن را ثابت نمایند