مشاوره حقوقی رایگان - پدرم 7 ماهه به رحمت خدا رفته و برادرم 25 سال در منزل پدرم ساکنه چگونه میشه بیرونش کرد

پدرم 7 ماهه به رحمت خدا رفته و اصلا از برادرم و خانوادش راضی نبود بقیه خواهر برادرهایم هم راضی به ماندن انها در خانه نیستند از طرفی هم مادرم الزایمر دارد و نیاز به پرستار دارد چگونه میتوانیم این برادر را قانونی بیرون کنیم و خانه را اجاره دهیم برای مادرم پرستار بگیریم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و ملک را بفروش برسانید وگرنه برادر نیز حق دارد...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خلع ید یا مهر و موم ترکه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

متأسفانه، بیرون کردن یک فرد از خانه به دلیل روابط خانوادگی مسأله‌ای پیچیده است و نیاز به رویکردهای قانونی دارد. ابتدا، بهتر است با برادر خود به صورت صاف و صریح صحبت کنید و از او بخواهید که خانه را ترک کند و به جایی دیگر برود. در صورتی که او موافقت نکرد، شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه و ارائه مدارک و شواهد مربوطه، درخواست خود را برای اخراج او از خانه به دلیل رفتار نامناسب و عدم توافق خانوادگی، به دادگاه ارائه دهید. بهتر است در این مورد با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا در روند شکایت بهتر راهنمایی شوید.

در مورد مادرتان که به پرستاری نیاز دارد، بهتر است با مراجع مربوط به امور سلامتی تماس بگیرید و با آنها در مورد نحوه استفاده از خدمات پرستاری برای مادرتان مشورت کنید. همچنین، می‌توانید با تماس با مشاورین املاک و مستغلات محلی، به دنبال یافتن یک خانه جدید برای خود و خانواده خود باشید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
امکان دادخواست خلع ید وجود دارد همچنین اجرت المثل ایام تصرف