مشاوره حقوقی رایگان - خیانت پدر

سلام من 18 سالمه و یه برادر 10 ساله دارم پدرم چندین ساله که به مادرم خیانت میکنه، مادرم برای اینکه از لحاظ مالی مستقل نیست و هیچ پشتیبانی نداره نتونسته به صورت قانونی طلاق بگیره ،تا حالا سر این موضوع خیلی با پدرم دعوا و بحث داشتن با وجود مدرک اما هربار پدرم به نحوی از زیرش در میره حاشا میکنه میگه من زندگی مو دوست دارم دلیلی برای خیانت ندارم، امروز یکی از اشناهامون اونو با خانومی دیده و بخاطر اینکه مادرم بیماری ام اس داره و فشار عصبی براش خوب نیست به من گفت اما میگه که اسمی از من نبر و من حالم خیلی بده چطور میتونم جلوی پدرمو بگیرم ،امکان جدایی و طلاق نیست ولی میخوام پدرم به هر نحوی از این کارش دست بکشه با تهدید یا هرچی میشه کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت با عنوان رابطه نامشروع به نفع شما نیست و بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به مادرتان بگویید مهریه، اجرت المثل و نفقه خود و فرزندان را تقاضا نماید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

راهی جز شکایت رابطه نامشروع از پدرتان توسط مادر متصورنیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه، اجرت المثل و نفقه خود و فرزندان را تقاضا نماید