مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهي مالياتي شركت هاي مسئوليت محدود

من مدير عامل شركت با مسئوليت محدود ميباشم آيا پرداخت بدهي ماليات شركت بعهده من ميباشد اداره دارايي حساب من را مسدود نموده و اخطار داده كه بايد بدهي مالياتي شركت را پرداخت نمايم

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام .شما تا میزان سرمایه خود در شرکن مسوول قروض و تعهدات شرکت می باشید .