مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت از فروشنده ماشین دوتیکه

باسلام
بنده آذر ماه 1401 خودرو پژویی خریداری کردم که متاسفانه دو تیکه در اومده و موقع تعویض پلاک هم کارشناس متوجه قضیه نشده که با گذشت سه روز از کل معامله و تعویض پلاک متوجه شدیم ماشین دو تیکه هست و شکایت کردیم فروشنده با دلائل و مدارک تسلیمی که به بازپرسی دادیم قرار جلب به دادرسی صادر کردن برا متهم الان از موقع معامله هشت ماه میگذره تقریبا ماشین و هی خرج میذارم یه روز موتورشو باز میکنیم یه روز گیربکس و وووو حالا سوالم اینه که آیا میتونم این خرجامو از متهم موقع دادگاه ادعا کنم و بگیرم یا نه و ضمنا متهم ماشین خریده بودن و بعد از حکم جلب دادرسی و ابلاغ به دادگاه ماشین رو فروختن آیا این فرار از دین محسوب میشه یا نه؟ ممنون میشم اگه راهنماییم بفرمایین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید