مشاوره حقوقی رایگان - ایزوگام آپارتمان

سلام وقت بخیر
در یک آپارتمان 20 واحدی زندگی میکنم مدتی است ایزوگام بشدت آسیب دیده و سقف واحد بنده که طبقه آخر است نم داده و جاهایی هم سوراخ شده.با مدیر ساختمان مطرح کردم که اصلا توجهی نمی‌کند و حتی جواب پیام بنده را نمی‌دهد و مدتی است که فقط پیگیر تعمیر آسانسور ساختمان هست و حتی موضوع تعمیر ایزوگام را با مالکین مطرح نمی‌کند!
میخواستم بدانم آیا میتوانم با هزینه شخصی خودم ایزوگام را تعمیر کنم و در عوض تا مدتی هزینه های دیگر ساختمان را نپردازم تا فاکتور هزینه ایزوگام تسویه شود؟
اگر چنین امکانی وجود ندارد میتوانم از مدیر ساختمان شکایت کنم و به کجا و چگونه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست ابتدا تامین دلیل انجام دهید تا کارشناس آنجا را ببیند و کارشناسی نماید و در صورتی که نیاز به و ترمیم داشته باشد همه‌ی مالکین می‌بایست در آن مشارکت داشته باشند و الا می‌توانید خودتان آن را درست کنید و به طرفیت آنها شکایت کنید