مشاوره حقوقی رایگان - اجرای سفته

سلام
مبلغ 100 میلیون سفته بابت ضمانت وام از کسی گرفته ام بابت 2 وام 50 میلیونی که بعد ازچند سال پرداخته نکرده من هم هنوز چیزی به بانک پرداخت نکرده ام. الان بانک فشار به من آورده‌ که تو باید پرداخت کنی. داخل سفته هم چیزی قید نشده و بدون تاریخ است فقط امضا و اثر انگشت نوشته با نام خانوادگی.
چطور میتونم اقدام کنم با کمترین هزینه؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سفته ها قابل مطالبه است زیرا.وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اما بهتر است بدوا اظهارنامه ارسال دارید چرا که ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست بپردازید ضامن مسئول است و می‌توانید از وام گیرنده شکایت کند