مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام وقت بخیر
پدر بنده دو سال پیش عمل قلب داشتن و عموی بنده از این موقعیت استفاده کردند و ی برگ دستنویس که متنش این بوده که مثلا دو برادر من به بنده وکالت میدهند که ارث و میراث را مورد پیگیری قانونی قرار دهم و سهم و با فروش منزل پدری سهم ارث همه برادران را به نسبت مساوی تقسیم کنم پدر و برادرانم برگ را امضا کردند
و متاسفانه ما از این برگ حتی عکس هم نداریم و عموی بنده امضا ها را جعل کردند و با موضوع متن اینکه تمامی ارث برادران با رضایت خودشان به خودش بخشیده شده و جالب اینکه تایید امضای کارشناسان را هم گرفته ما در این باب باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید جعل و استفاده از سند مجعول ثابت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام علی جان علی المدعی مطابق قاعده فوق می بایست ادعای خود را اثبات نماید در اینجا باید جعل و استفاده از سند مجعول نیز اثبات گردد