مشاوره حقوقی رایگان - میخوام وکیل بشم

باسلام وقت بخیر
خانوم هستم و دانشجوی حقوق ترم 3 و هدفم شرکت در آزمون وکالت هستش
توی اینستاگرام عکس های بی حجاب از خودم گذاشتم و 13هزار نفر فالوئر دارم
میخواستم بدونم
باتوجه به تحقیقات محلی و کانون وکلا عکس های بی حجابی که میزارم در آینده مشکل سازه برای شغل وکالت؟؟ همچنین داشتن تتو ؟ امکانش هست در آینده بخاطر این موضوع نتونم وکیل بشم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر چیزی محتمل است فعلا شرکت کنید بعد از قبولی تماس بگیرید