مشاوره حقوقی رایگان - کارت بازرگانی

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
نزدیک به یک سال است که بنده درخواست کارت بازرگانی از اتاق بازرگانی استان بوشهر داده ام. اما با مراجعات مکرر کارکنان سهل انگاری می‌کنند و حرف های دروغ میزنند. رئیس دستور داده که ما در اولویت باشیم ولی کارمندان نه زمان آزمون را به ما می‌گویند و نه موقع برگزاری آزمون بنده را خبر می دهند بارها آزمون برگزار شده و ما را خبر نکرده اند. چه باید بکنم و از کجا باید پیگیری کنم؟ در تهران کدام نهاد مسول رسیدگی به این مسائل است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق اتاق بازرگانی پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

در این موارد بهتر است ابتدا با رئیس اتاق بازرگانی استان بوشهر تماس بگیرید و به وی توضیح دهید که مشکل شما چیست و چرا هنوز کارت بازرگانی خود را دریافت نکرده‌اید. شاید او بتواند به شما راهنمایی کند و یا با کارکنان اتاق بازرگانی صحبت کند تا این مشکل برطرف شود.

در صورتی که با تماس با رئیس اتاق بازرگانی به نتیجه مطلوب نرسیدید، می‌توانید با شورای عالی بازرگانی ایران تماس بگیرید. شورای عالی بازرگانی ایران سازمانی است که به منظور توسعه بازرگانی و صادرات کشور و نظارت بر فعالیت‌های بازرگانی در کشور تشکیل شده است. شماره تماس و آدرس وب‌سایت شورای عالی بازرگانی ایران در ادامه ذکر شده است:

شورای عالی بازرگانی ایران
آدرس: تهران، خیابان کارگر شمالی، خیابان آیت الله کاشانی، پلاک 99

وب‌سایت: http://www.eca.ir

همچنین، می‌توانید با سازمان توسعه تجارت ایران نیز تماس بگیرید. سازمان توسعه تجارت ایران سازمانی است که به منظور توسعه صادرات و واردات کشور تشکیل شده است. شماره تماس و آدرس وب‌سایت سازمان توسعه تجارت ایران در ادامه ذکر شده است:

سازمان توسعه تجارت ایران
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، خیابان بزرگمهر، کوچه نوری، پلاک 10، ساختمان پارسیان، طبقه 9

وب‌سایت: http://www.tpo.ir

لازم به ذکر است که این نهادها مسئولیت صدور کارت بازرگانی را ندارند، اما ممکن است به شما در راهنمایی و حل مشکلتان کمک کنند.