مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساطی مبلغ سفته

با سلام شخصی 70تومن به حساب من واریز کرده تا من آنرا به حساب شخصی که مضاربه انجام میداد بریزم و در مقابل من خودم سفته به مبلغ 70تومن به عنوان ضمانت به صاحب پول بدهم الان مضاربه گر ورشکست شده و صاحب پول 70تومنشو از من میخاد که البته لازم به توضیحه که تاالان نزدیک 30میلیون سود دریافت کرده و من چون یکجا ندارم قرار شده در عرض یک سال اون 70میلیون رو برگردونم حالا سوال من اینجاست که اگه صاحب پول بعداز دریافت پولش سفته ی منو نداد یا پول اضافه خواست چیکار باید انجام بدم تا ثابت کنم که تمام 70تومنشو بصورت قسطی پرداخت کرده ام تا بتوانم سفته را ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وجه سفت را مطالبه کرد شما نیز می توانید با ارائه پرینت بانکی اعلام کنید که وجه سفته را به صورت اقساطی پرداخت کرده اید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای ثابت کردن پرداخت قسطی مبلغ 70 تومان به صاحب پول، بهتر است که قبل از پرداخت اولیه، یک قرارداد رسمی و مکتوب بین شما و صاحب پول بسته شود. در این قرارداد باید شرایط پرداخت قسطی مبلغ 70 تومان به صاحب پول در آینده تعیین شود. علاوه بر این، در این قرارداد باید تعیین شود که در صورت عدم پرداخت قسطی به موقع، صاحب پول حق دارد تا سفته را در اختیار داشته باشد.

همچنین، بهتر است که در هنگام پرداخت هر قسط، یک رسید رسمی و مکتوب از صاحب پول دریافت کنید که تایید کننده پرداخت قسطی است که به او انجام داده اید.

در صورتی که در آینده صاحب پول از شما پول اضافه بخواهد، می‌توانید با ارائه مستنداتی که نشان دهنده پرداخت قسطی مبلغ 70 تومان به صاحب پول هستند، به راحتی مطالبات خود را ادعا کنید.