مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال پدر به یک فرزند

با سلام و روز بخیر ما هفت فرزند چهار برادر و سه خواهر هستیم پدرم بیماری سرطان داشت و مرفین استفاده میکرد اخرای بیماریش که خیلی حالش بد بوده دوتا خواهر کوچکترم به اجبار می برنش محضر وتمام اموالی که پدرم داشته به نامشون میزنه ایا این کار قانونیه که بدون اطلاع دیگر فرزندان این کار انجام شده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام اگر این کار با رضایت ودر صحت وسلامت متوفی انجام شده از نظر قانونی کاملا صحیح میباشد