مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشت خورده حقوقی

با سلام منزل شخصی خود را در شهر رشت از طریق دفتر املاک به دونفر املاکی معرفی شده آن به مشارکت دادم برای ساخت 8 واحد آپارتمان در طی قرارداد مشارکت مکتوب شده درتاریخ 1397/2 قرار بوده تاریخ 1398/5/30 پس از ساخت تحویل دهد دو واحد بعنوان مالک بمن و 6 واحد برای سازندگان و چک ضمانت اجرایی مبلغ 250 میلیون تومن در تاریخ تحویل بنامم صادر کردن متاسفانه پس از سر رسیدن تاریخ و برگشت زدن چک و حدود چند ماه بعد پی ب نیت شوم کلاهبرداری شدم و تاکنون تمام زندگیم را خرج این دادخواهی کرده اما قاضی شعبه رسیدگی کننده بعد سه سال هنوز رای بدوی نداده و چک هم نزد من برگشت خورده است آیا با توجه ب ایثارگر بودنم میتوانم وکیل از شما بگیرم تا چک صادر شده فرد مشارکت گیرنده که از وضعیت مالی فوق میلیاردی برخورداره حداقل در این دوران مشقت بار اقتصادی مبلغ چک را وادار ب پرداخت کنید و هزینه وکالت را پس از گرفتن مبلغ چک بردارید اینها با کلاهبرداری از من که خانه ای که ماحصل 64 سال عمرم بوده را با نیت کلاهبرداری و نفوذ در دادگستری قصد بالا کشیدن دارند البته من اقدامات لازم را در تهران انجام دادم چون ساکن تهرانم و پرونده در دادگستری رشت مطرح است ممنونم از وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما و گذشت سه سال و عدم صدور رای ؛ با مطالعه پرونده و در صورت قصور یا .... توسط قاضی امکان شکایت از ایشان وجود دارد . پرونده شما نیاز مطالعه دارد ولی پیشنهاد میگردد در صورت عدم تحقق تعهدات ؛ علاوه بر چک به فسخ مشارکت و تصاحب مجدد زمین هم توجه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد